SMEDEREVCI NEMOĆNI PROTIV LAVOVA – Sport u Smederevu
Connect with us

ATLETSKI KLUB SMEDEREVO

SMEDEREVCI NEMOĆNI PROTIV LAVOVA

Smederevski rukometaši poraženi su na gostovanj u Bačkoj Palanci od domaćih Lavova rezultatom 32:23, poluvreme 16:11. Smedrevci su otputovali na ovo gostovanje sa potajnim nadama da mogu do treće prvenstvene pobede u okršaju sa ekipom iz donjeg dela tabele. Sve do sredine prvog poluvremena rukometaši Smedereva su držali priključak za domaćinom. Onda su kod rezultata 6:6 dozvolili domaćinu da serijom 10:5 na odmor ode sa velikih pet golova prednosti. U nastavku susreta, domaći rukometaši su održavali rezultatsku prednost sve do 45. minuta kada su se Smederevci približili na dva gola zaostatka 21:19. U tim trenucima je izgledalo da gosti mogu do preokreta. nažalost ponovila se priča iz prvog poluvremena. Lavovi su do kraja utakmice postigli 11 pogodaka, a na drugoj strani rukometaši Nenada Martića kao da su se predali. Do poslednjeg zvuka sirene uspeli su da postignu za 15 minuta samo 4 pogotka. Od ekipe koja želi opstanak i kojoj predstoji grčevita borba za bitisanje u Super B ligi sasvim sigurno se očekivalo više. Sličnog mišljenja je i Nenad Martić.

Nažalost, nismo imali snage za pobedu u Bačkoj Palanci. Pored problema na minibusu koje smo imali tokom puta i stigli “u minut” za zagrevanje, domaća ekipa je bila raspoloženija za igru. Imali smo rezultatski priključak u drugom poluvremenu ali moram da budem iskren i kažem da je i suđenje bilo prilično diskutabilno. Nekoliko vezanih odluka je donelo prednost “Lavovima” i nismo mogli da stignemo do kraja. Nisam zadovoljan kako smo igrali i nadam se da ćemo biti bolji u poslednjem kolu na domaćem terenu – očekuje Martić.

Smederevo se u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Super B lige Sever –  Centar sastaje sa Jedinstvom iz Novog Bečeja. Eventualni trijumf doneo bi koliko toliko mirnu zimsku pauzu i pripreme za prolećni deo sezone u kome će Smederevci morati mnogo bolje da odigraju ukoliko žele da se i dogodine takmiče u Super B ligi.

More in ATLETSKI KLUB SMEDEREVO