SMEDEREVCI ODLOŽILI MEČ SA METALCEM – Sport u Smederevu
Connect with us

RUKOMET

SMEDEREVCI ODLOŽILI MEČ SA METALCEM

Minulog vikenda odigrane su utakmice 18. kola u prvenstvu Prve lige Centar za rukometaše. Sloga je bez većih problema slavila u okršaju sa Rakovicom. Drugoplasirani PKB opekao se na gostovanju drugom timu Partizana koji je, kao i Smederevu, mlekadžijama oteo bod.

Rukometaši Smedereva nisu odigrali svoj meč 18. kola jer nisu mogli da računaju na Blagojevića koji je sa reprezentacijom Srbije učestvovao na turniru u Bugojnu.

-Utakmica protiv “Metalca” je odložena na naš zahtev jer je Miloš Blagojević odsutan zbog obaveza u kadetskoj reprezentaciji Srbije koja je učestvovala na međunarodnom turniru u Bugojnu. Po propozicijama imamo prava na odlaganje, a u Valjevo želimo da odemo kompletni i damo sve od sebe za nova dva boda – naglašava Nenad Martić.

U jesenjem delu sezone Metalac je odneo bod iz Smedereva. Posle neizvesnih 60 minuta bilo je 23:23. Pred smederevskim rukometašima je imperativ pobede do koje neće tako lako doći. Naredni rival je odoleo i na gostovanju u Petrovcu gde je igrao nerešeno sa liderom prvenstva Slogom. Međutim, nisu nepobedivi na svom terenu. U dosadašnjem toku prvenstva doživeli su dva poraza pred svojim navijačima. Bodove iz Valjeva odneli su Novi Beograd i Sloga.

Metalac nam je odoleo na utakmici u Smederevu jer smo na toj utakmici bili poprilično oslabljeni. Sada je situacija drugačija. Dobro igramo u drugom delu sezone, imamo samopouzdanje i ako tamo ne slavimo i ne zaslužujemo da idemo u Super B ligu Srbije – podvlači Nenad Martić.

More in RUKOMET