SMEDEREVCI OSLABLJENI U TOPOLI – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

SMEDEREVCI OSLABLJENI U TOPOLI

Posle dvonedeljne pauze, izazavane korona virusom, ovog vikenda nastavljaju se odbojkaška takmičenja u Srbiji. Odbojkaše Smederevo Carine očekuje vrlo teško gostovanje u Topoli i megdan sa odličnom ekipom Karađorđe. Ekipa Petra Petrovića odmeriće snage sa ekipom koja je u dosadašnjem toku sezone zabeležila 5 trijumfa i samo dva poraza. Sa druge strane učinak Smederevaca je 4 pobede i isto toliko poraza.

Sa druge strane, uprkos dvonedeljnoj pauzi, u OK Smederevo Carina ima puno problema. Broj povređenih i bolesnih stvara veliku glavobolju startegu ekipe.

– Nakone dve nedelje prekida sezone zbog trenutnog stanja sa virusom KOVID-19, situacija se nije ništa promenila kod nas, ali liga mora da se nastavi. Čak trojica igrača iz našeg kluba ima taj problem, dvojica iz postave uz, naravno, par igrača koji zbog trenutne situacije zbog svojih članova porodice ne dolaze na treninge. Očekuje nas utakmica protiv ekipe “Topola” koja pretenduje za ulazak u Superligu. Uz nesto mlađi sastav  očekujem da pružimo što jači otpor i napravimo problem protivniku. Pre svega mi je cilj da sačuvamo zdravlje naših odbojkaša kao i njihovih porodica, jer trenutna situacija nije ni malo naivna – kaže trener Petrović.

Utakmica Karađorđe – Smederevo Carina igra se večeras od 19 časova u Topoli.

More in Featured