SMEDEREVCI POBEDNICI REGIONA ZAPAD – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

SMEDEREVCI POBEDNICI REGIONA ZAPAD

Omladinci KMF Smederevo pobednici su prvenstva Omladinske lige regiona Zapad pošto su večeras u finalu pobedili Karađorđa iz Rače sa 9:3. Za razliku od prvog odmeravanja snaga, kada su Smederevci slavili sa 14:2, večerašnji meč bio je nešto drugačiji, pogotovo u prvih 20 minuta.

Gosti su vodili sa 1:0 i 2:1 i u prvih 15-ak minuta imali su veliki broj prilika da povećaju svoju prednost. Smederevci su u tom periodu delovali smušeno, neorganizovano, napadali su stihijski i bez nekog plana. Ipak, zahvaljujući Živanoviću, koji je postigao prva tri gola domaći su na odmor otišli sa prednošću od 3:2.

U nastavku susreta gosti  su bili razbijeni za samo nekoliko minuta. Već u 21. minutu Živanović je svojim četvrtim golom povisio prednost domaćina. Samo minut kasnije Paunović je postigao peti pogodak za Smederevo. Isti igrač je odmah u sledećem napadu postigao i šesti pogodak za domaćina. Kada je Živanović u 25. minutu postigao svoj peti pogodak bilo je jasno da pehar ostaje u Smederevu. Goste su dokusurili Jeremić i Nikolić u završnici utakmice. Strelci za goste bili su  Krakić dva puta i Petrović.

Narada najboljem strelcu otišla je u ruke Branislavu Živanoviću koji je pet puta tresao mrežu rivala, a za najboljeg igrača proglašen je Andrija Marjanović. Medalje, nagrade najboljem igraču i strelcu uručio je futsal reprezentativac Srbije Jovan Lazarević. Pehar namenjen najboljem timu “Zapada” dodelio je Dejan Prodanović, direktor lige.

More in Featured