Connect with us

ŽOK SMEDEREVO

SMEDEREVKE “GURAJU” U KUPU

Odbojkašice Smedereva plasirale su se u finale prvog stepena Kupa Srbije. Na putu do finala Smederevke su pobedile Radnički u Kragujevcu sa 3:2, a zatim iz As iz Batajnice sa 3:0 (25:22, 25:17 i 25:23). Finalna utakmica sa Srbijankom u Valjevu je trebalo da se odigra u petak 17. septembra ali je rukovodstvo ŽOK Smederevo zatražilo odlaganje.

Smederevke, prema ranije planiranom kalendaru, u petak putuju u Banjaluku gde će igrati na turniru koji organizuje domaćin BL volej, koji je nedavno gostovao u Smederevu na turniru koji je organizovao smederevski prvoligaš.

Odbojkašice Smedereva odigraće u Banjaluci tri utakmice koje će im dobro doći za pripremu i uigravanje pred prvenstvene šampionat Prve lige Srbije u koju ekipa Dragoljuba Janjića ulazi sa najvišim ambicijama. Prvi rival Smederevkama će biti ekipa Igmana iz Sarajeva u subotu od 14 časova, a u drugoj utakmici snage će odmeriti sa ekipom Nova iz Banjaluke. U nedelju, posldnjeg dana turnira za protivnika će imati domaćina ekipu BL Volej.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ŽOK SMEDEREVO