SMEDEREVKE OSLABLJENE PUTUJU U NOVI SAD – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

SMEDEREVKE OSLABLJENE PUTUJU U NOVI SAD

Očekivalo se da će odbojkašice Smedereva uspeti da dvonedeljnu pauzu, izazavanu korona virusom, iskoristiti za oporavak i uigravanje. Nažalost, malo toga im je pošlo za rukom. Strateg smederevskih odbojkašica rekao je pred utakmicu da bi u Novi Sad, da je kojim slučajem kompletan, putovao sa odličnim izgledima za pobedu na gostovanju. Ipak, Smederevke u Novi Sad putuju nekompletne. Jedna od igračica koja je imala koronu se oporavila, ali iz predostrožnosti će preskočiti ovo gostovanje. Problema sa povredom ima Una Đorđević, a zbog privatnih obaveza Mratinković ne može da računa na iskusnu Milenu Nastić.

Imamo mnogo problema. Povrede i korona su nas u mnogome sputale da ovu ppauzu iskoristimo na najbolji način. Ono malo devojaka koje sam imao tokom pauze na treninzima je odlično radilo i sa time i njihovim zalaganjem sam prezadovoljan. videćemo za koliko će to biti dovoljno za gostovanje u Novom Sadu. Čeka nas rival koji odlično igra u polju.  Pri tom mislim na njihovu igru u odbrani i vrlo teško im je oduzeti poen. da sam kojim slučajem kompletan mogao bih da se nadam pobedi sa ovog gostovanja – smatra Dragan Mratinković.

U utakmicama odigranim u subotu, Roda je pobedila Steriju sa 3:1, Inđija je potvrdila ulog favorita u meču sa Vranjem sa maksimalnih 3:0, a istim rezultatom Omladinac je pobedio Jedinstvo iz Užica.

More in Featured