Connect with us

Featured

OK SMEDEREVO CARINA OSVOJIO KADETSKI TURNIR U SMEDEREVU

Kadeti Odbojkaškog kluba Smederevo Carina pobednici su turnira danas održanog u Dvorani Smederevo. Učenici Petra Petrovića pobedili su u finalu kadete Partizana sa 3:1, po setovima 25:23, 25:19, 23:25 i 27:25. U utakmici za treće mesto Mladi radnik iz Požarevca pobedio je Laki star iz Beograda za 2:1, po setovima 25:19, 20:25 i 15:10.

U polufinalnim susretima Smederevci su lako, sa 2:0, pobedili Laki star, a beogradski crno-beli su posle velike borbe savladali Požarevljane sa 2:1.

– Generalno zadovoljan sam sto smo napravili jedan ovako lep događaj u nasem gradu za našu decu da odigraju što više utakmica kao i da se uigraju pred kadetsko prvenstvo. Odličan je bio kvalitet ekipa i drago mi je što smo dobili Partizan u finalnoj utakmici koja je bila jako interesantna i borbena za gledanje, takođe i neizvesna do samog kraja.  Mislim da je želja mojim momaka i borba pred domaćom publikom bila odlučujući faktor za pobedu.  Dodeli pehara prisustvovao je Zoran Debeljković inaće predsednik Podunavsko-Braničevskog saveza – rekao je po završetku turnira trener kadeta OK Smederevo Carina Petar Petrović.

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured