SPARTAK (PRE)JAK ZA SMEDEREVCE – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

SPARTAK (PRE)JAK ZA SMEDEREVCE

Odbojkaši Smederevo Carine ugostili su u drugom kolu Prve lige Srbije ekipu Spartaka iz Ljiga. Doskorašnji član Super B lige pokazao je i dokazao da sa pravom nosi epitet možda i jednog kandidata za povratak u elitu. Ljižani su posao u Dvorani Smederevo završili za jedva nešto više od 65 minuta. Bilo je 3:0, po setovima 25:18, 25:21 i 25:17. Iako su gosti kvalitetniji sastav, očekivao se jači otpor ekipe Dušana Kalinića. Delovalo je na parketu kao da su se odbojkaši Smederevo Carine unapred predali. Sa druge strane, gosti su rutinskom igrom kažnjavali ogroman broj grešaka domaćih kojima je malo šta polzailo za rukom. Nešto jači otpor Smederevci su pružili na početku trećeg seta, ali je i to bilo kratkog daha. Gosti su brzo preuzeli kontrolu, odličnim servisima i igrom u polju ubili svaku nadu domaćinu da eventualno dođu makar do utešnog seta.

Kapiten OK  Smederevo Petar Petrović uprkos ubedljivom porazu smatra da Spartak nije toliko kvalitetniji tim.

Nisu bolji, ali su nas večeras odservirali. Mi umemo da kažemo da ni pismo večeras nismo mogli da primimo. Samim tim je dizanje na krajevima bilo problematičmo. Čestitam odbojkašima Spartaka na pobedi, ali mislim da možemo mnogo bolje što večeras nismo pokazali. Dakle, pored našeg očajnog prijema, oni su odlično servirali. U ostalim elementima igre smo se nadigravali sa njima.

Odbojkaši Smedereva u naredom kolu u Pančevu se sastaju sa ekipom Borca koji je u prva dva kola bio bolji od VGSK u Pančevu i od Mladenovca na njegovom terenu.

More in Featured