Connect with us

Featured

SRBIJA PRVA, ČIRKA NAJBOLJI IGRAČ

Futsal U 19 reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na turniru održanom u Vrnjačkoj Banji. Srpske nade danas su u velikom finalu posle penala bile bolje od futsalera Francuske. U regularnom delu utakmice bilo je 1:1. Jedini pogodak za našu reprezentaciju postigao je Ćirka, na asistenciju Marjanovića, koji je bio i najbolji strelac Srbije sa 3 pogotka na ovom turniru. Francuzi su do kraja utakmice uspele da izbore priliku da se kroz penale bore za trofej.

Sa penal lutrije, našu selekciju do trofeja su odveli Ćirka i Paunović. Upravo je Mateja Ćirka izabran u najbolji sastav turnira, a izabran je i za najboljeg igrača futsal festivala u Vrnjačkoj Banji. Njemu je priznanje uručio, takođe Smederevac i jedan od najboljih futsal igrača Srbije u ovom trenutku Jovan Lazarevaić.

 

Na putu do velikog finala futsaleri Srbije bili su bolji od Finske sa 6:4, a za prvo mesto u grupi su savladali Slovačku sa 4:1. Okosnicu ove selekcije Srbije činila su petorica futsalera Smedereva, Nemanja Paunović, Mateja Ćirka, Andreja Marjanović, Branislav Živanović i Uroš Nikolić.

 

Treće mesto na turniru FUTSAL LOVE U19 – CUP 2021 zauzela je ekipa Finske, četvrto mesto pripalo je BIH, peta je bila Hrvatska, a šesta Slovačka. Za mlade smederevske fudbalere nema pauze. Već u ponedeljak ih očekuje utakmica sedmog kola Druge futsal lige Srbije sa Crvenom zvezdom u Beogradu

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured