STRELIČARI DESPOT ĐURAĐ BRANKOVIĆA OSVOJILI SEDAM MEDALJA U SUBOTICI – Sport u Smederevu
Connect with us

PARASPORTSKI KLUBOVI

STRELIČARI DESPOT ĐURAĐ BRANKOVIĆA OSVOJILI SEDAM MEDALJA U SUBOTICI

Strelci Streljačko streeličarsko kluba OSI Đurađ Branković potvrdili su još jednom da se nalaze u odličnoj formi. Na turniru u Subotici svoju kolekciju medalja obogatili su sa sedam odličja. Ovo raduje zbvog činjenice da će se u Smedererevu, sredinom septembra održati državno prvenstvo za parastreličare.
U Subotici su do zlatnih medalja stigli Anđela Kotur na 18 metara u konkurenciji mlađih seniora i Vesna Jovanović na istoj udaljenosti, ali u konkurenciji seniorki.
Srebrna odličja pripala su mlađoj seniorki Jovani Stanković, senioru Dejanu Petkoviću i Gavrilu Milenkoviću na 60 metara u kategoriji veterana. Bronzane medalje osvojili su veteran Miodrag Grba u konkurenciji veterana na 60 metara i rekreativcu Svetislavu Perišiću.
– Zadovoljni smo ostvarenim u Subotici i nadamo se još boljim rezultatima na državnom prvenstvu koje će se održati 15. septembra u Tvrđavi. Dolaze parastreličari iz sedam klubova, a svoje učešće najavili su streličari iz Bugarske i sa Kipra – kaže za SD sport Mile Grba.

More in PARASPORTSKI KLUBOVI