TEHNIČARKE ŠAMPIONKE REGIONA – Sport u Smederevu
Connect with us

OK TEHNIČAR

TEHNIČARKE ŠAMPIONKE REGIONA

Ove godine OK Tehničar slavi 15 godina postojanja. Upravo u godini jubileja ovaj klub ima čime da se pohvali. Odbojkašice ovog kluba su osvojile prvo mesto u prvenstvu  Braničevsko-Podunavskog regiona u konkurenciji seniorki. Kruna je potvrđena u poslednjem kolu kada je pobeđen mesni rival ŽOK Carina sa 3:0. Titula je osvojena na impresivan način, 14 pobeda bez izgubljenog seta.

Ovakav rezultat je nezabeležen u regionalnoj odbojkaškoj istoriji i predstavlja nastavak i potvrdu višegodišnjeg uspešnog takmičarskog  bitisanja, stručnost i sistematičnost našeg trenažnog procesa. Ovim uspehom OK Tehničar  je stekao pravo da sledeće godine nastupa u Drugoj ligi Srbije, gde se ranije već takmičio! Povratak u viši stepen takmičenja iziskuje ozbiljan  budžet i materijalno-tehnička sredstva sa kojima nažalost ne raspolažemo! U predstojećem periodu pokušaćemo da prevaziđemo ovaj problem ali istovremeno upućujemo apel nadležnima da nam pomognu. Napominjem da OK Tehničar od osnivanja nastupa isključivo sa decom iz našeg grada i da postiže odlične rezultate u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Prioritet u radu nam nije samo takmičarski rezultat,već usmeravanje dece našeg Smedereva ka bavljenju sportom kao načinu života – ističe sportski direktor kluba i trener seniorske i juniorske ekipe Aleksandar Šipetić.

Plasman u Drugu ligu Srbije izborile su Anđela Živović, Tijana Žikić, Jana Staletović, Maša Morača, Milica Spasić,  Ksenija Petrović, Barbara Petrović, Jelena Mitreski,Ivana Mitreski, Miljana Pavlović, Milica Pavlović, Sofija Nikolić, Teodora Perić, Anžela Pavić i Tamara Mišić.

More in OK TEHNIČAR