Connect with us

Featured

TEHNIČARKE TREĆE U POŽAREVCU

Kadetkinje Odbojkaškog kluba Tehničar osvojile su treće mesto na turniru u Požarevcu u organizaciji ŽOK Mladi radnik. Pored domaćina i ekipe iz Smedereva, nma ovogodišnjem takmičenju nastupile su još ekipe Crvene zvezde i DIF iz Beograda.

U prvom polufinalnom meču kadetkinje Tehničara prikazale su odličnu igru ali su ipak poklekle pred kasnijim osvajačem turnira, Crvenom zvezdoom. Beograđanke su slavile pobedu rezultatom 2:1. Crveno bele su povele ali to nije pokolebalo kadetkinje Tehničara. Dobile su drugi set i na krilima dobre igre iz drugog odlično odigrale veći deo trećeg seta. Povele su sa 10:8 ali su na kraju morale da čestitaju Crvenoj zvezdi plasman u finale.

U utakmici za treće mesto kadetkinje OK Tehničar pobedile su DIF sa 2:1 i tako došle do pehara namenjenog trećeplasiranoj ekipi na danima odbojke 2020 u Požarevcu.

Prikazana igra i borbenost smederevskih Tehničarki,kao i ponašanje na terenu i van njega,bili su pravi primer dokazanog renomea kluba i sportsko-ljudske prepoznatljivosti njegovih subjekata! Sumirajući utiske, ostaje žal za evidentnim da je moglo bar stepenicu više ali i da moramo biti zadovoljni postignutim jer naša ekipa još uvek nema mogućnost izvođenja trenažnog procesa u fiskulturnim salama, zbog situacije prouzrokovane kovidom-19 i sve vreme treniramo u Tvrđavi – kaže za Sdsport Aleksandar Šipetić, sportski direktor OK Tehničar.

Boje Odbojkaškog kluba Tehničar na ovom turniru branile su Jelena i Ivana Mitreski, Maša i Milica Morača, Teodora Perić, Milica Spasić, Sofija Nikolić, Maša Milošević, Barbara Petrović, Anđela Pavlović, Milica Vijatović, Tamara Mišić, Anđela Pavić i Iva Vranković, a ekipu je odlično vodio trener Nikola Mavrić.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured