TEODORI BRONZA SA DRŽAVNOG PRVENSTVA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

TEODORI BRONZA SA DRŽAVNOG PRVENSTVA

Krajem prošlog meseca, Čačak je bio domaćin državnog prvenstva u karateu u organizaciji Karate federacije Srbije. U vrlo jakoj konkurenciji, uz nastup svih standardnih i potencijalnih reprezentativaca, takmičarka Karate kluba SD Kombat Teodora Milošević osvojila je bronzanu medalju u kategoriji plus 68 kilograma.

Prvo mesto u ovoj konkurenciji zauzela je Andriana Vićovac iz Studentskog grada iz Beograda, a srebro je pripalo Minji Varsaković iz KK Umičević. Druga bronzana medalja pripala je Nikolini Lemić iz KK Fortuna 2017 iz Odžaka. Još jedan predstavnik ovog kluba oprobao se na državnom prvenstvu. Petar Mirković u konkurenciji do 67 kilograma, u vrlo jakoj konkurenciji je ostao bez plasmana.
Predsednik i trener kluba Miloš Jovanović zadovoljan je njihovim nastupom.
– Odlično organizovano prvenstvo u Čačku. Sve najbolje što Srbija ima pojavilo se na ovom šampionatu. Mi smo imali dva predstavnika i sa jednom medaljom sam prezadovoljan. Naročito ako se ima u vidu da i Teodora i Petar Mirković imaju samo 18 godina – naglašava Jovanović.
Klub i dalje radi uz sve preporuke Kriznog štaba. U ovom tenutku akcenat je stavljen na fizičku spremu. Plan je da se krajem avgusta odrade pripreme na Zlataru kako bi se, eventualni, nastavak sezone dočekao u punoj spremi.

More in Featured