TIKVARA, MESTO NOVOG USPEHA? – Sport u Smederevu
Connect with us

Džiu džicu klub Ronin

TIKVARA, MESTO NOVOG USPEHA?

Bačka Palanka i Sportski centar Tikvara ugostiće u nedelju učesnike Kupa Srbije u ju jutsu. Naš grad predstavljače članovi kluba Ju jutsu Ronin. Sportska 2021. godina počela je uspešno za ovaj klub, a osnivač i trener kluba nada se dobrim rezultatima.

Vodim ovog puta 22 takmičara, uključujući i samog sebe. Od seniora do poletaraca. 18 momaka i 4 devojčice. Trudili smo se da ispravimo greške sa državnog prvenstva, podigli smo za nijansu formu, popravili kondiciju. Očekivanja su velika, verujem u svoje takmičare i sebe. Nadamo se dobrom plasmanu i dodatnom iskustvu za borbu koja nam sledi na naredom međunarodnom takmičenju u Loznici. Nadam se da ćemo uspeti da osvojimo prvi klupski pehar – priželjkuje Igor Zdravković.

Inače, u toku je upis novih članova u ovom klubu, a samo prošle nedelje JJK Ronin postao je bogatiji za još pet novih članova. Sve ono što je ovaj mladi sportski kolektiv uradio, za relativno kratko vreme, nije ostalo neprimećeno. Brojni sponzori su pomagali i dalje pomažu rad ovog kluba. Pored ostalih, tu su Tomi trade, Em Dip pro tim, Obnova petrol, Evro koka, Janjić isotek doo i građevinska firma Neba.

 

 

More in Džiu džicu klub Ronin