U BOGATIĆ PO POBEDU – Sport u Smederevu
Connect with us

RUKOMETNI KLUB SMEDEREVO

U BOGATIĆ PO POBEDU

Posle dvonedeljne pauze nastvalja se prvenstvena trka u šampionatu Super B lige Sever-Centar. Rukometaše Smedereva, u 18. kolu, očekuje nezgodno gostovanje u Bogatiću i okršaj sa Mačvom koja se bori za opstanak. Upravo ta činjenica mogla bi da poprilično oteža posao ekipi Nenada Martića. Po plasmanu na tabeli i kvalitetu igrača, Smederevo je favorit. Međutim, iskustva iz utakmica odigranih na strani u drugom delu sezone upućuju na oprez. Toga su, naravno svesni u smederevskom superligašu i nadaju se povoljnom ishodu.

Čeka nas još jedno teško gostovanje to je sigurno  sa ekipom koja se bori za superligaški život. Mačva ima iskusne igrače, nikada se ne zna, uvek može da iznenadi. Generalno, mislim da je kvalitet na našoj strani i ako ispoštujemo dogovor i zadatke, uzećemo bodove u Bogatiću. Kompletni smo, rekao bih i lepo motivisani. Zaista ne vidim razlog da se iz Bogatića ne vratimo sa dva nova boda – priželjkuje Nedad Martić trener smederevskih rukometaša.

Utakmica u Bogatiću igra se u nedelju od 20 časova. U ovom kolu ekipe iz vrha tabele očekuju teška iskušenja. Jugović gostuje u Sivcu, a Kolubara u Lazarevcu dočekuje Moravu iz Velike Plane koja se bori za opstanak u ovom stpenu takmičenja.

More in RUKOMETNI KLUB SMEDEREVO