U PANČEVU BUDUĆNOST SRPSKOG RUKOMETA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

U PANČEVU BUDUĆNOST SRPSKOG RUKOMETA

Pančevo i Hala Strelište  će od petka do nedelje biti domaćin prvenstva Srbije u rukometu za dečake rođene 2006-2007 godine. Među najboljih 12 u državi našli su se rukometaši Smedereva koji su pravo nastupa stekli osvajanjem prvog mesta u Centralnoj Srbiji. Ekipe su podeljene u četiri grupe, a Smederevci će put do plasmana u borbu za medalju tražiti u grupi C preko Prigrevice i Crvene zvezde. Izabranici Nenada Martića u petak igraju od 19 časova sa odličnom ekipom Prigrevice, a u subotu od  11.20 igraju sa Crvenom zvezdom. Prvoplasirane ekipe po grupama razigravaju sa plasman od prvog do četvrtog mesta, drugoplasirani od petog do osmog, a trećeplasirane od devetog do dvanaestog mesta.

Očekujem da možemo do polufinala. Međutim, ovo su dečaci i sve je moguće. Nijanse će odlučivati – rekao je pre odlaska u Pančevo trener smederevskih rukometnih nada Nenad Martić.

U grupi A nalaze se Dinamo, Metaloplastika i Rakovica, u B grupi su Partizan, Hajduk iz Beške i Mladost 2012 iz Niša i u grupi  D su Vojvodina, Zemun i Sloga iz Kraljeva.

More in Featured