U SUBOTU KUP SA RADNIČKIM U KRAGUJEVCU – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

U SUBOTU KUP SA RADNIČKIM U KRAGUJEVCU

Rukometaši Smedereva poraženi su u prvoj kontrolnoj utakmici od početka priprema za nastavak sezone. Rudar iz Kostolaca, član Arkus lige Srbije, bio je bolji rezultatom 31:25, poluvreme 14:12 za goste. Ekipa iz Kostolca, koja se bori za plasman u plej of Arkus lige i za koju nastupaju dvojica Smederevaca, Panić i Ristić, opravdala je ulogu favorita. Sa druge strane, Nenad Martić nema mnogo razloga za nezadovoljstvo. Njegova ekipa igrala je bez nedovoljno oporavljenog Bugarinovića i sa samo dve nedelje treninga u nogama. Za prvo izdanje, sasvim solidna partija lidera Super B lige Srbije.

Rezultat je mogao da bude povoljniji po Smederevce, ali je u ovom tenutku Martiću bilo mnogo važnije da uigra sve linije tima, kao i da pruži priliku svim igračima na koje računa za nastavak sezone. Rukometaši Rudara, kojima prvenstvo počinje za nedelju dana, umeli su da kazne brojne tehničke greške domaćih, ali treba istaći da su u ovom trenutku kvalitetniji tim od Smedereva.

Generalno sam zadovoljan igrom i rezultatom. Tek dve nedelje radimo, njima uskoro počinje prvenstvo…Igrali smo i bez Bugarinovića, nedostaju neke stvari, ali ima sasvim dovoljno vremena da ispravimo sve nedostatke. Što se Jevđenovića tiče, ne žurimo nigde, tek je došao, uhodava se sa ostatkom ekipe i mislim da će sve to biti dobro kad bude najpotrebnije.

Već u subotu smederevske rukometaše očekuje utakmica Kupa Srbije sa Radničkim u Kragujevcu članom Arus lige Srbije grupa B.

More in Featured