UB ARHIVRAN – ČEKA SE KOLUBARA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

UB ARHIVRAN – ČEKA SE KOLUBARA

Teško, možda i teže nego što se očekivalo su rukometaši Smedereva došli do pobede u Ubu, posle velikog preokreta u drugih 30 minuta. Svi koji su bili u prilici da prate utakmicu videli su nešto što se retko dešavalo na dosadašnjim utakmicama. Konačno su bekovi Smedereva, od kojih se to i očekuje, rešetali mrežu rivala sa distance. Okršaju sa Ubom i predstojeći derbi šampionata sa Kolubarom prokomentarisao je trener smederevskih rukometaša Nenad Martić.

Baš kako sam i najavio – teška utakmica i fizički i psihički. Domaćini su doveli 6-7 kvalitetnih igrača na polusezoni i svako ko ih bude neozbiljno shvatio, imaće ozbiljan problem. Meni je bitno da smo se vratili u utakmicu i posle  minus 6, a kada je i Aca “proradio” na golu, sve je bilo mnogo lakše. Bekovska linija je bila odlična na ovoj utakmici i to je prelomilo utakmicu. Sada potpuno mirni i fokusirani dočekujemo derbi sa “Kolubarom”. Jasno je da ta utakmica prilično određuje dalji tok prvenstva odnosno naslov najboljeg, a samim tim i plasman u Arkus ligu Srbije. Naravno, svi željno čekamo utakmicu pa neka bolji pobedi – najavljuje Martić.

Pred naredno kolo, u kome se igra, možda, najvažnija utakmica sezone, na tabeli vodi Kolubara sa 29 bodova. Dva manje ima Smederevo, a na trećem mestu nalazi se Jugović sa bodom manje od Smedereva. Smederevce na čelo Super B lige ostavlja samo pobeda sa više od četiri gola razlike. Težak zadatak, ali ne i nedostižan. Nadamo se.

More in Featured