Connect with us

Featured

VELJKO SREBRNI U NOVOM SADU

Na trećem Vojvodina kupu, na kome su se ove godine okupili učesnici iz šest zemalja, Veljko Ilić, strelac „Smedereva“ osvojio je srebrnu medalju u takmičenju juniora vazdušnom puškom sa 619,9 krugova. Zlatnu medalju sa minimalnom prednošću od 0,1 kruga osvojio je Dimitrije Gaćeša iz Streljačkog kluba „Mladost“ iz Inđije, a bronzu Dušan Stojadinović iz Streljačke družine „Novi Sad 1790“ sa 616,0 krugova. Nastupilo je 9 juniora, a za finale u opštoj kategoriji Ilić se plasirao kao peti i završio takmičenje na šestom mestu.
U konkurenciji juniorki puškom, naša Natalija Tasić sa 616,2 kruga, je bila prva ispod crte za osvajanje medalje, a Anđela Radojičić jedanaesta sa 610 krugova. Nastupila je 21 juniorka.
Sledećeg vikenda na vazdušnom strelištu Sportskog centra „Čair“ u Nišu održaće se Finale kupa Streljačkog saveza Srbije u A programu, a naša 4 strelca pojaviće se u pet nastupa. Puškom Veljko Ilić u obe kategorije, juniora i seniora, i Natalija Tasić u kategoriji juniorki. Pištoljem juniori, Dušan Bojić Luka Milivojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...