Connect with us

Featured

VOŽDOVAC MORA DA PADNE

Utakmicama 19. kola nastavlja se šampionat Super B lige Srbije za rukometaše. Posle teškog, ali uspešno odrađenog posla u Bogatiću, drugoplasirani tim lige, ekipa Smedereva na svom terenu igra sa Voždovcem. Smederevcima u goste dolazi jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg šampionata. Mlada ekipa iz Beograda nalazi se na četvrtoj poziciji sa devet pobeda, pet poraza i četiri nerešena susreta. U prvom delu sezone Smederevo je u Beogradu slavilo trijumf rezultatom 32:27. U taboru Smedereva sada imaju imperativ pobede jer samo tako ostaju u trci za plasman u viši rang takmičenja.

U redovima Smedereva respektuju rivala ali veruju u svoj kvalitet i veliko iskustvo koje je na strani sastava Nenada Martića.

Uporedo sa ovom utakmicom, sa pažnjom će se pratiti rezultat iz Vrbasa gde se istoimeni domaćin sastaje sa Kolubarom. Vrbašanima gori pod nogama jer su samo dva boda od opasne zone koja vodi u niži stepen takmičenja.

Bilo kako bilo, Smederevci su svesni da u subotu moraju da pokaži i dokažu rivalu da sa pravom pretenduju za Arkus ligu Srbije.

Utakmica Smederevo-Voždovac igra se u Sportskoj hali sa početkom u 13 časova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured