ZAJEČAR UPISAO PRVI TRIJUMF – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

ZAJEČAR UPISAO PRVI TRIJUMF

Još jedan poraz rukometašica Mladog radnika. na gostovanju u Zaječaru, istoimeni domaćin slavio je pobedu rezultatom 28:26, poluvreme 13:11. Bila je ovo još jedna utakmiva u kojoj su nijanse odlučivale. Nažalost, te nijanse ovog puta bile su na strani domaćih kojima je ovo bio prvi trijumf u sezoni. Sve do 27. minuta prvog poluvremena vodila se izjednačena borba. Radinčanke su idržavale rezultatski egal, ali su u finišu prvog dela popustile i Zaječarke su na veliki odmor otišle sa dva gola prednosti.

Pobednik je odlučen u prvih 15-ak minuta drugog poluvremena. Domaće rukometašice prave seriju od 7:3 i odlaze na velikih 6 golova prednosti – 20-14. Učenice Jovice Petkovića uspele su ipak, zahvaljujući velikoj borbenosti, da se tri puta primaknu na dva gola zaostatka, najpre na 20:18, a onda na 21:19 i u ginušu na 27:25. Ipak, više od ovoga nisu mogle. Umor i iscrpljenost od teške utakmice sa Borom, odigrane u sredu, očigledno je bio prevelik.

Platili smo danak teškoj utakmici sa Borom. Mnogo nas je ta utakmica izmorila i moje devojke nisu uspele da se dovoljno oporave. Nemam šta da im zamerim. Dok je bilo koliko-toliko snage one su se borile. Pojedine su očigledno bile premorene. sada nam sledi utakmica sa favoritom jagodinom, a onda dvonedeljna pauza koja će nam dobro doći da se odmorimo i uigramo sa devojkama koje su nam se nedavno pridružile – rekao je posle utakmice trener rukometašica Mladog radnika  Jovica Petković.

Najefikasnija u ekipi Mladog radnika bila je Ivana Paločević sa 6 pogodaka, gol manje postigla je Jovana Jovanović, a 5 puta u listu strelaca upisala se Milica Petrović, Izostali su golovi kružnog napadača Mile Tešić koja se na ovoj utakmici nije upisala u listu strelaca.

More in Featured