ZAVRŠEN ŠESTI TROFEJ LEŠTARA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

ZAVRŠEN ŠESTI TROFEJ LEŠTARA

Finalnim i utakmicama za treće mesto, juče je završen šesti Trofej leštara u odbojci na pesku. Najviše razloga za slavlje imali su, u konkurenciji muškaraca, OK Smederevo Carina, a kod devojaka ekipa HBIS.

Petrović, Dabić, Kalinić i ostali odbranili su pehar osvojen prošle, ali i prethodnih godina, pošto su u finalu sa 2:0 pobedili ekipu Zlatnu kuglu. U borbi za treće mesto radovala se ekipa Klarići koja je sa 2:1 u setovima bila bolja od Leštara.

Kod dama pobednik je morao da odigra tri seta. Ekipa HBIS je sa 2:1 pobedila Kafe ćirilicu, a treće mesto pripalo je ekipi VIP party koja je bila bolja od ekipe Astra Telekom rezultatom 2:1.

Osim pehara i diploma, prvo mesto u konkurenciji muškaraca nagrađeno je sa 35.000 dinara, a drugoplasiranoj ekipi pripalo je 15.000 dinara. Kod dama, prvoplasiranoj ekipi pripalo je 20.000 dinara, a vicešampionu 10.000 dinara.

Ovogodišnji turnir okupio je 10 ekipa u muškoj konkurenciji i šest u konkurenciji dama. Organizatori su zadovoljni kvalitetom odbojke ali posetom terenima koji su bili uređeni sa ovaj turnir.

 

More in Featured