ŽOK SMEDEREVO BLIZU FORMIRANJA TIMA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

ŽOK SMEDEREVO BLIZU FORMIRANJA TIMA

Za razliku od  prethodnih sezona, u ŽOK Smederevo su odlučili da ekipu formiraju već do kraja ovog meseca. Novi strateg Dragoljub Janjić je i u jednonj od svojih prvoj izjava za Sdsport najavio da će prioritet biti sačuvati kostur tima, ali i dati priliku što većem broju devojaka iz Smedereva. Posle razgovora sa najiskusnijim igračicama, poznato je da će i u sezoni 2021-2022 boje ŽOK Smederevo braniti Ana Popović, Una Đorđević, Vesna Sekulić i Marija Mijanović.

Kostur ekipe smo uspeli da sačuvamo. Mislim da je završena priča i sa jednom devojkom iz Pančeva koja će igrati na poziciji libera. Čekamo odgovor od Nevene Stefanović, devojke iz Smedereva, a koja je igrala u Beogradu, koja igra na poziciji primača. Znam njene kvalitete jer sam radio sa njom, ona zna mene i sada samo od nje zavisi da li bi zaigrala za Smederevo. Nama je potreban još jedna primač i bilo bi lepo kada bi se dogovorili. Razgovaramo sa Milicom Bojović koja igra na poziciji blokera i očekujem da će pojačati konkurenciju  sa Mijanović i Đuričić. Tu je i Jovana Tomić koja se trenutno oporavlja od povrede, ali pošto ide na fakultet videćemo koliko će biti u stanju da nam pomogne. Što se dosadašnjeg rada tiče, generalno sam zadovoljan. vidi se da se bliži kraj godine, dešava se da poneka devojka izostane sa treninga ali mislim da ima dovoljno vremena da se spremimo za sezonu koja sledi – smatra Dragoljub Janjić.

Od predsednika kluba Dragana Lovra saznajemo da postoji mogućnost da se klub pojača sa još nekoliko devojaka iz lokalnih klubova, a u planu je da se napravi Smederevo 2 koje će igrati Regionalnu ligu.

More in Featured