ZORAN VUJIČIĆ, TRENER FK SMEDEREVO 1924 – IGRAĆEMO NAJLEPŠI FUDBAL U LIGI – Sport u Smederevu
Connect with us

FK SMEDEREVO 1924

ZORAN VUJIČIĆ, TRENER FK SMEDEREVO 1924 – IGRAĆEMO NAJLEPŠI FUDBAL U LIGI

Fudbaleri Smedereva 1924 već više od nedelju dana pune baterije za nastavak sezone Srpske lige grupa Zapad. U prepodnevnom terminu rade u jednoj od smederevskih teretana i to je bila idealna prilika da popričamo sa startegom smederevskih fudbalera Zoranom Vujičićem koji je preuzeo FK Smederevo posle odlaska Ljubiše Stamenkovića, dotadašnjeg stratega.

Kako teku pripreme i da li ste zadovoljni pojačanjima koje je Uprava kluba angažovala u dosadašnjem toku prelaznog roka?

Počeli smo sa pripremama 24. januara. Prva tri dana smo radili po jednom dnevno, a od tada radimo dva puta dnevno, pre podne u teretani, a popodne na terenu. Zadovoljan sam kako momci rade na početku ovog trenažnog procesa. Doveli smo dobra pojačanja i mislim da je Uprava dobro odradila posao u ovom prelaznom roku. Očekujem da će pojačanja, uz stare snage, biti ta prevaga na terenu i da ćemo na kraju ove sezone svi slaviti ulazak Smedereva u Prvu ligu Srbije.

Da li je za FK Smederevo 1924 završen prelazni rok?

Još su dva imena u opticaju. To ćemo vrlo brzo objaviti, ali nećemo za sada o tome. Plan je da na pripreme povedemo 20 igrača i tri golmana.

Do kada je ekipa u Smederevu i kada se planira odlazak u toplije krajeve?

U Smederevu smo do 13. februara kada planiramo odlazak u Burgas. Već šestog februara igramo prijateljsku utakmicu sa Trajalom u Kruševcu, a 13. sa Slogom iz Petrovca na Mlavi. Nakon toga pakujemo kofere i odlazimo u Burgas. U Bugarskoj ćemo provesti dve nedelje i očekujem da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva. Plan je da u Burgasu odigramo između četiri i šest kontrolnih utakmica. Za sada je izvesno da 2. marta igramo generalnu probu sa Kolubarom u Lazarevcu. Nadam se da ćemo spremno dočekati nastavak prvenstva. Učinićemo sve da ljubiteljima fudbala pokažemo i dokažemo da Smederevo igra najlepši fudbal u ligi i da će publika uživati u našoj igri.

Plasman u Prvu ligu Srbije obezbeđuje samo titula u Zapadnoj grupi Srpske lige. Ko su najveći konkurenti.

– U najužem krugu za prvo mesto koje vodi u Prvu ligu Srbije su Sloga iz Požege, Jošanica iz Novog Pazara i Tutin. Koliko mi znamo, sve ove ekipe su se znatno pojačale i to dovoljno govori šta nas očekuje u nastavku sezone. Ipak, ja mislim da je Smederevo najkvalitetnije i da ćemo kao prvi proći kroz cilj.

 

More in FK SMEDEREVO 1924