Connect with us

Featured

BITAN BREJK U NOVOM SADU

Odbojkašice Smedereva pobedom su okončale jesenji deo prvenstva Prve lige Srbije. Na gostovanju u Novom Sadu ostvarena je velika i važna pobeda koja Smederevke ostavlja u trci za plasman u Superligu Srbije. Ekipa Dragoljuba Janjića slavila je pobedu nad ekipom Novog Sada rezultatom 3:0, čime se izjednačila sa rivalom na tabeli po broju bodova i pobeda.

U Sportsko poslovnom centru Vojvodina viđena je odlična odbojkaška predstava u kojoj je u svakom od setova jedna lopta odlučivala pobednika. Ovog puta više prisebnosti i koncentracije imala je ekipa Smedereva. Uostalom, rezultat po setovima najbolje govori koliko je bilo neizvesnosti na ovoj utakmici. Prvi set pripao je Smederevkama 27:25, naraedna dva završena su istovetnim rezultatom, 25:23.

Ovom pobedom smederevske odbojkašice uhvatile su priključak sa ekipama sa vrha tabele i sa mnogo više optimizma mogu da čekaju nastavak prvenstvenih okršaja. Jesenji prvak je Omladinac iz Novih Banovaca sa 27 bodova, sledi Roda sa 25 bodova i Takovo sa 23 boda. Smederevke i Novi Sad nalaze se na četvrtom, odnosno petom mestu sa po 20 bodova.

Prvenstvo se nastavlja 28. januara, a smederevske odbojkašice već u prvom kolu gostuju ekipi As-Batajnica sa velikim imperativom pobede. Neće biti lako jer su sa istim rivalom u Smederevu odigrali 3:2 i to posle vođstva gostujuće ekipe od 2:1.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured