Connect with us

Featured

IZABRAN NOVI UPRAVNI ODBOR FK SMEDEREVO 1924

Danas je u prostorijama FK Smederevo 1924, na stadionu kraj Stare železare, održana redovna Skupština novog člana Prve lige Srbije. Predsednik Skupštine Časlav Ilić pozdravio je prisutne i još jednom čestitao svima na uspešno završenoj sezoni u kojoj su Smederevci uspeli da izbore plasman u Prvu ligu Srbije. Današnje zasedanje skupštine bila je prilika da se koptiraju novi članovi ovog tela. Umesto dosadašnjih članova, Ljubiše Stamenkovića, Mioljuba Radovanovića, Marka Malobabića, Nenada Nedimovića i Miroslava Micića, novi članovi skupštine FK Smederevo 1924 su Dejan Živković, Ivica Mitrović, Nikola Vasiljević, Nikola Milenković i Milovan Sikimić.

Izveštaj o radu i finansijski izveštaj, koji je jednoglasno usvojen, pročitao je predsednik Upravnog odbora Zoran Lončar. Čestitajući igračima, stručnom štabu, čelnim ljudima kluba i navijačima, Lončar je naglasio da bi se ovakav rezultat teško ostvario bez pomoći lokalne uprave i prijatelja kluba.

Najveći deo posla je uspešno odrađen. Ima onoga što nismo uspeli da završimo, kao što je pomoćni teren, ali i rešenje imovinsko-pravnih odnosa stadiona. Želim da se zahvalim svim dosadašnjim članovima Upravnog odbora, ali Prva liga Srbije zahteva nov saziv Upravnog odbora sa ljudima od znanja, mudrosti i umeća – naglasio je Lončar.

Na njegov predlog, novi članovi Upravnog odbora postali su Ilija Trujić, Željko Popović, Voja Stokić, Igor Šoškić, Ivan Vučić, Ivica Mitrović i Aleksandar Andonovski. Preostalo je da se izabere još jedan član ovog tela. Inače, na prvoj sednici novog Upravnog odbora biće izabran novi sportski direktor FK Smederevo 1924. Ovu funkciju do sada je obavljao Jovan Beč, a na njegovo mesto, najverovatnije, dolazi Saša Branežac.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...