Connect with us

RUKOMETNI KLUB SMEDEREVO

NOVAJLIJE SOLIDNE U POBEDI NAD SLOGOM

Rukometaši Smedereva su u pretposlednjoj kontrolnoj utakmici pobedili Slogu iz Petrovca sa 3:25, poluvreme 17:14. Posle prvih 30 minuta Martić nije mogao da bude zadovoljan, pre svega igrom u odbrani. U nastavku su sve linije u timu mnogo bolje funkcionisale pa su gosti čekali blizu deset minuta da postignu gol u drugom poluvremenu. Posebno raduje odgovorna igra svih igrača kojima je Martić ukazao priliku i pored činjenice da je pobednik odlučen mnogo pre kraja i da rival nije mogao na pravi način da se suprotstavi mnogo kvalitetnijem sastavu.

Debi u dresu Smedereva imali su Ukrajinac Ignjatieva i Bešira zadovoljio je trenera Smedereva.

Očekujem još bolju igru. Izgledalo je kao da nam je nedostajalo motiva u prvom poluvremenu, a to ne sme da nam se dešava. Naravno, još uvek slažemo kockice i da dođemo do dobitne kombinacije. Imamo dovoljno vremena do nastavka prvenstva i sve će to da dođe na mesto. Novajlije su odigrale sasvim dobro. Sa Sašom (Ignjatiev) imamo neku energiju u napadu, Pavle nije dobio mnogo upotrebljivih lopti na krilu, ali i to što je dobio uspešno je realizovao. U nekoj rotaciji igrača oni će imati svoju ulogu i mislim da ćemo biti još bolji nego jesenas – nada se Martić.

Najefikasniji u ekipi Smedereva bil isu Marjanović sa 8, Drobnjak sa šest i mladi Dizdar sa pet pogodaka. Iako je igrao jedno poluvreme golman Martić je sakupio 14 odbrana uz četiri zaustavljena udarca sa penala.

Poslednja provera pred nastavak prvenstvene trke je 13. februara sa Novim Beogradom u Smederevu. Bilo je planirano da se utakmica odigra u subotu od 13 časova, ali će zbog nagomilanog programa u hali ova utakmica, možda, da se odigra u sali OŠ Dimitrije Davidović u istom terminu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in RUKOMETNI KLUB SMEDEREVO