Connect with us

Featured

SD KOMBAT ODLIČAN U BEOČINU

Beočin je minulog vikenda bio domaćin Kupa Srbije u karateu u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora. Takmičari Karate kluba SD kombat ovog kluba su tokom dvodnevnog nadmetanja osvojili deset medalja, pet zlatnih, tri srebrne i dve brozane. Zlatne medalje prvog dana osvojili su u konkurenciji kadeta B Matea Milenković do 57 kg i Danilo Šijan do 63 kg. Aleksa Đorđević do 63 i Viktor Todorović do 70 kg u konkurenciji kadeta B stigli su do srebrnih medalja, a jedinu bronzu, vrlo vrednu, u konkurenciji seniora osvojila je Teodora Miloševića.

Drugog dana Kupa Srbije briljirali su pioniri  SD kombata. U pojedinačnoj konkurenciji nisu znali za poraz. Do zlatnih odličja stigli su Petar Stojković do 30 kg, Andrija Pešić do 5 kg i Konstantin Paunović do 45 kg. Srebrnim medaljama okitili su se Veljko Todorović do 30 kg i pioniri u ekipnoj konkurenciji.

– Rezultati i nastupi naših takmičara, pogotovo seniora, dokaz su da se u našem klubu ozbiljno radi – rekao je posle takmičenja u Beočinu trener Miloš Jovanović.

Na Kupu Srbije nastupilo je više od 700 takmičara iz više od 120 srpskih klubova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured