Connect with us

Featured

VRANJANKE LAKO SA OSLABLJENIM SMEDEREVKAMA

Bez prvog i jedinog tehničara Ive Gačić, koja već duži period ima zdravstvenih problema, odbojkašice Smedereva nisu imale izgleda na gostovanju u Vranju. Istoimeni prvoligaš slavio je pobedu rezultatom 3:0, po setovima 25:19, 25:14 i 25:10. U nedostatku tehničara, Siniša Živak je tu ulogu poverio mladoj Anji Stevanović koja igra na mestu libera. Ona je odigrala koliko je mogla u ovom trenutku jer se ipak radi o devojčici od 16 godina. Sve to doprinelo je da Smederevke budu lak plen Vranjankama koje posle pet odigranih kola zauzimaju drugo mesto na tabeli sa 13 bodova, samo boodm manje od vodećeg Srema. Sa druge strane, smederevske odbojkašice sada zauzimaju pretposlednje deveto mesto sa 4 boda koliko na osmom ima naredni rival ekipe Siniše Živaka Spartak iz Ljiga.

Bez prvog tehničara nismo imali šansi u Vranju. Čekaćemo do utorka da vidimo lekarski izveštaj Ive Gačić. Ukoliko bude nepovoljan moraćemo da tražimo zamenu na mestu dizača. Ona je i prošlu utakmicu, koju smo izgubili kod kuće, igrala rovita. Sada nije bila u stanju da nam pomogne. Slede nam utakmice sa rivalima koje moramo da savladamo ukoliko želimo da se i naredne godine takmičimo u Prvoj ligi. Dolazi nam Spartak, pa gostujemo poslednjeplasiranom Dinamo u Pančevu i onda pred svojim navijačima dočekujemo Rodu. Nadam se da možemo da vežemo nekoliko pobeda – smatra Siniša Živak trener smederevskih odbojkašica.

rezultati utakmica 5. kola Prve lige za odbojkašice: Srbijanka – Takovo 3:1, Srem – Radnički 3:0, Spartak – Omladinac 1:3, Dinamo – Roda 0:3 i Vranje – Smederevo 3:0.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured