Connect with us

STK SPIN SD

ZLATO,SREBRO I BRONZA ZA STONOTENISERKE SPIN SD SA KADETSKOG PRVENSTVA SRBIJE

Stonoteniserke Spin Sd ostvarile su odličan rezultat na državnom prvenstvu za kadete i kadetkinje održanom u nedelju  u Sportskom centru Đorđe Predin. Najmlađi stonoteniski klub iz Smedereva osvojio je zlatnu i bronzanu medalju u pojedinačnoj i srebrno odličje u konkurenciji dublova.

U kategoriji kadetkinja Lenka Nikolić je u velikom finalu pobedila sa 3:0 Jovanu Antić iz STK Dobanovci. Na putu do zlatnog odličja Lenka je u grupi pobedila Teodoru Golić iz Čoke i Danijelu Molnar iz STK Čarnojević. Nakon toga je trijumfovala nad Reginom Seke ( STK Domboš – Mali Iđoš), Elizavetom Bobrovskajom (STK Novi Sad) i u polufinalu je bila bolja od Tamare Turkoanju ( STK Rapid – Nikolinci)

Njena sestra Sofija je poklekla u polufinalu u kome je poražena od Jovane Antić iz STK Dobanovci pa je morala da se zadovolji bronzanom medaljom.

Uspeh u pojedinačnoj konkurenciji upotpunjen je osvajanjem srebrne medalje u konkurenciji dublova. Lenka i Sofija Nikolić poražne su u finalu od dubla Turkoanje – Gvozdenović ( STK Rapid i STK Domboš)

STU Spin Sd od ove takmičarske sezone takmiči se u Drugoj ligi Srbije za žene. Posle sedam odigranih kola vode na tabeli sa maksimalnim učinkom. Na drugom mestu je Spark, a na trećem stonoteniserke Smedereva. Ekipu čine, pored sestara Lenke i Sofije Nikolić, Natalija Miladinović i Katarina Laura Mihajlov koja igra na dvojnu registraciju kao član Stonoteniske akademije Kocić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in STK SPIN SD