10 TAKMIČARA 11 MEDALJA – Sport u Smederevu
Connect with us

DŽUDO KLUB BEZBEDNOST

10 TAKMIČARA 11 MEDALJA

Takmičari Džudo i Ju jutsu kluba Bezbednost vratili su se iz Bačke Palanke, gde je održan turnir serbia Open, sa 11 medalja, četiri zlatne, isto toliko srebrnih i tri bronzane medalje.
Pozlatili su se Anđelija Pešić u konkurenciji kadetkinja  preko 70 kilograma (u juniorskoj konkurenciji bila je druga), aleksandar Kostić, senior do 60 kg, Katarina Ristić, nade do 44 kg i Nikola Branković, senior do 91 kg. Pored Anđelije Pešić, srebrne medalje pripale su Dimitriju Dajićju, kadet iznad 81 kg, Đorđe Rašković, nade do 66 kg i Milica Lončar, kadetkinje do 63 kg. Bronzane medalje osvojili su Petar Vasiljević, junior do 69 kg, Željko Garić, kadet iznad 81 kg i Ilija Stojković, pionir do 46 kg.
Jako smo zadovoljni postignutim rezultatima. Deca zaista vole da treniraju i postižu sve bolje rezultate. Kao klub smo ponosni na njih i njihov uspeh. Mi kao klub ne ucimo decu samo borilackim vestinama,vec i pravim zivotnim vrednostima i sklanjamo ih sa ulica,da postanu ljudi i kvalitetni sportisti kakvim će se naše Smederevo ponositi – kaže se u saopštenju kluba posle ovog takmičenja.

More in DŽUDO KLUB BEZBEDNOST