Odbojkaši Smederevo Carine zabeležili su veliku pobedu na gostovanju u Gornjem Milanovcu. Smederevci su u petom kolu Prve lige sa maksimalnih 3:0 savladali jednog od favorita za plasman u Super ligu ekipu Metalca. Iako deluje ubedljivo, u svakom od setova je bukvalno jedan lopta odlučivala pobednika. Raduje da su u svim neizvesnim završnicama smireniji bili igrači Dušana Kalinića. Ovom pobedom smederevski odbojkaši su se uključili u borbu za sam vrh tabele jer su na samo jednu pobedu od drugoplasiranog Spartaka iz Ljiga.
Velika pobeda nad prvim favoritom za ulazak u Superligu.Držali smo se dogovora iz svlačionice,bili smo disciplinovani na terenu, bodrili jedni druge i na kraju zasluženo slavili. Sve čestitke momcima na zalaganju. Petar Petrović je bio najbolji u napadu ali imponovalo je angažovanje svih igrača na terenu kao i obavezan servis koji smo ispoštovali. Izbacili smo iz igre njihovog prvog primača . Stojičić je u drugom setu na kraju vezao dva bloka nad njihovim korektorom. Zapaženi su bili i naši mladi igrači Spasojević i Kovač – istakao je posle pobede u Gornjem Milanovcu trener smederevskih odbojkaša Dušan Kalinić. Smederevo Carina u narednom kolu dočekuje beogradski Železničar kome u ovoj sezoni ne svetaju ruže.
OK Smederevo Carina posle pet odigranih kola zauzima četvrto mesto na tabeli sa osam bodova i tri pobede. vodi Borac iz Starčeva sa 14 bodova i svih 5 trijumfa. Sledi Spartak iz Ljiga sa 12 bodova i četiri pobede, a na trećem se nalazi Metalac sa 10 bodova i 3 pobede koliko ima i Smederevo na četvrtoj poziciji. Na začelju je Mladenovac bez ijednog boda, a na pretposlednjem mestu se nalazi VGSK sa 4 boda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *