Connect with us

Featured

DERBI NA STARTU PLEJ OFA ZA POPUNU PRVE SRPSKE LIGE

Već u prvom kolu plej ofa za popunu Prve srpske lige gledaćemo derbi susret dve ekipe koje su u ovu fazu takmičenja prenele po samo jedan poraz. Smederevski košarkaši gostovaće ekipi Sloga Elite iz Kraljeva u subotu 8. februara od 16.30 časova. Smederevci su priželjkivali ovakav raspored, ali da se derbi igra nešto kasnije. Ovako, već u prvom kolu obe ekipe će morati da ulože maksimum napora jer bilo kakva pobeda otvara vrata plasmanu u Prvu srpsku ligu.

Hteli smo da igramo sa Slogom Elit u prvom delu na strani, a sa Trepčom kod kuće i to nam se ispunilo. Nisam iskreno očekivao Slogu Elit baš u prvom kolu, ali generalno, zadovoljan sam žrebom. Sva gostovanja ce biti teška, sve utakmice generalno. Videcemo da li će utakmica protiv Trepče, zbog poznate političke situacije, igrati u Kosovskoj Mitrovici ili u Raškoj – ističe Ivan Mijatović trener smederevskih košarkaša.

U drugom kolu Smederevo dočekuje trepču, zatim sledi put u Trstenik i odmeravanje snaga sa prvom petoletkom i u poslednjem kolu prvog dela doigravanja Smederevci dočekuju Goč. Revanš za Slogom Elit u Smederevu na programu je 7. marta. Eventualnim trijumfom u Kraljevu, Smederevci bi istakli ozbiljnu kandidaturu za povratak u Prvu srpsku ligu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured