Connect with us

Featured

DRUGA REGATA KUPA I TROFEJ BEOGRADA

Veslači Smedereva i Jezave nastupiće u subotu na drugom kolu Kupa VSS i na tradicionalnoj regati Trofej Beograda koji će se održati na Adi Ciganliji. VK Smederevo imaće pet posada, a VK Jezava će se oprobati u ženskom dubl skulu i kombinovanom kadetskom četverac skulu sa veslačima Smedereva.

Boje VK Smederevo braniće pionirski četverac sa kormilarom (Jovan Marinković, Lazar Cvetković, Lazar Živanović, Mihajlo Milovanović i kormilar Luka Ilić), u kadetskom kombinovanom četverac skulu nastupiće Dimitrije Otašević i Ilija Stanojević (VK Jezava) i Bogdan Sinadinović i Lazar Tasković (VK Smederevo). Vukašin Vujanović veslaće u kadetskom skifu, a u konkurenciji dama nastupiće u skifu za kadetkinje Milica Savić i u četverac skulu Teodora Stevanovska, Jovana Vučić, Milica Mladenović i Milka Zdjelar. Jelena Vukelić i Nevena Stefanović (VK jezava) nastupiće u kadetskom dubl skulu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...