Connect with us

Savez za školski sport

DVOSTRUKO SLAVLJE OŠ BRANISLAV NUŠIĆ

U Smederevu je u sredu održano Okružno školsko takmičenje u stonom tenisu. Učestovalo je po 11 pionira i pionirki, šest srednjoškolaca i 2 srednjoškolke. U konkurenciji osnovnih škola prvo mesto pripalo je OŠ Branislav Nušić iz Smedereva, drugi su bili učenici OŠ Nadežda Pavlović iz Velike Plane, a na treće mesto su se plasirali osnovci OŠ Olga Milošević iz Smederevske Palanke. Pionirke OŠ Brainslav Nušić opravdale su ulogu favorita ispred OŠ Karađorđe iz Velike Plane i OŠ Olga Milošević iz Smederevske Palanke.
U pojedinaćnoj konkurenciji trijumfovao je Novak Grujović iz OŠ dr Jovan Cvijić iz Smedereva,  a u konkurenciji pionirki prvo mesto pripalo je Iskri Milosavljević, takođe učesnici OŠ dr Jovan Cvijić.
Kod srednjoškolaca prvo mesto pripalo je Gimnaziji iz Velike Plane, a kod srednjoškolki najbolje su bile učenice smederevske Gimnazije. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mesto zauzeo je kod srednjoškolaca Đorđe Pavlović iz Velike Plane, a kod srednjoškolki najbolja je bila Sofija Nikolić iz smederevske Gimnazije.
Prvaci okruga u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji  učestvovaće na Olimpijskim školskim igrama koje će se održati u Novom sadu pd 7. do 15. maja 2020. godine.
omladinci
1. Đorđe Pavlović Gimnazija Velika Plana
2. Jovan Ranković Tehnička škola
omladinke
1. Sofija Nikolić Gimnazija SD
Prvaci okruga u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji učestvuju na Olimpijskim igrama koje će se održati u Novom Sadu od 7-15.5.2020. godine.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Savez za školski sport