JOŠ JEDAN DOBAR NASTUP “ČELIKA” – Sport u Smederevu
Connect with us

Uncategorized

JOŠ JEDAN DOBAR NASTUP “ČELIKA”

U organizaciji AOK ”Košutnjak” Beograd, na terenima Baba kod Sopota, održano je redovno četvrto kolo Orijentiring lige Srbije – OLS.
Na startu se pojavilo 179 takmičara iz 15 klubova Srbije. Takmičari Čelika osvojili su 9 medalja. Osvojene su 4 zlatne, 4 srebrne i 1 bronzana medalja. Najveći uspeh je osvajanje prvog mesta ostvario je Vasilije Vujić u kategoriji pionira do 12 godina. Njemu se na postolju, osvajanjem srebrne medalje pridružio Ilija Milutinović. Zlatne medalje osvojili su i Saša Nikolić, Biljana Aranđelović i Milan Cvetković. Srebrne medalje pripali su Milici Vasiljević, Katarini Cvetković i Draganu Nikoliću. Ovim rezultatima Čelik je bio među tri najuspešnija kluba na ovom prvenstvu i uključio se u borbu za titulu u OLS.
Drugog dana Beograd opena, na terenima Miljakovca, bila je trka u okviru svetske lige na sprint distanci. Dragan Pavlović bio je prvi, Biljana Aranđelović druga, a Saša Nikolić treći.
Čelik je imao i pešače ture na Kosmaju i stazama zdravlja oko Smedereva. Na Kosmaju je bilo 30 članova Čelika, dok je na stazama zdravlja   Čelik bio domaćin planinarima iz Kraljeva.
Već predstojećeg vikenda Čelik učestvuje na Orijentiring trkama, i na dvodnevnom Kupu Avale. Ovim takmičenjima nastavlja se borba za titulu prvaka Srbije.


.

More in Uncategorized