Connect with us

džiu dicu klub ronin

JOŠ JEDAN DOBAR NASTUP JJK RONIN

U Sportskoj hali Jedinstvo u Novom Bečeju na Vidovdan je održan Srbija Open u džiu džici i karateu. Džiu džicu kluba Ronin nastupio je sa sedmoro takmičara i u Smederevo su se vratili sa isto toliko medalja. Kolekcija najmlađeg borilačkog kluba u Smederevu uvećana je za sedam medalja, dve zlatne, četiri srebrne i jedno bronzano odličje.                                                                                                                                                                                               Daniel Jovanović stigao je do prvog mesta u kategoriji do 50 kg, uz revanš protivniku iz Loznice sa državnog prvenstva od koga je nedavno poražen. Drugo najsjajnije odličje pripalo je Pavlu Rajiću u kategoriji pioniri  +50 kg.

Srebrna odličja su osvojili Bogdan Vemić u kateg pioniri -46 kg, Aleksandra Savić u kategoriji juniora -63 kg, Stefan Stanojević u konkurenciji kadeta  -60 kg i Igor Zdravković u konkurenciji seniora do 77 kg.
Srebrna odličja su još osvojili i Stefan Stanojević, u kat. Kadeta (-60) i Igor Zdravković u kat. Seniora (-77). Bronzana medalja pripala je Emiliji Đorđević u konkurenciji starijih nada U16 do 63 kg.


– Par takmičara se razbolelo, a većina takmičara još uvek nije spremno za takmičenje, tako da se sad uveliko spremamo za jesenji deo takmičenja ako nas korona ne poremeti u tom planu. Ja sam prezadovoljan svakako, iako uvek može bolje. Imali smo dve nedelje više za pripreme  i evidentno je  bolji učinak, što je svakako za pohvalu. Ponosan sam na svoje takmičare – kaže trener i predsednik kluba Igor Zdravković.

Predstavnici Džiu džicu kluba Ronin trebalo bi da od 9. do 16. avgusta nastupe na Kampu u Apatinu kako bi se što bolje pripremili za međunarodna takmičenja koja ih očekuju u jesenjem delu sezone.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in džiu dicu klub ronin