JUNIORI KK SMEDEREVO U JEDINSTVENOJ LIGI SRBIJE!!! – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

JUNIORI KK SMEDEREVO U JEDINSTVENOJ LIGI SRBIJE!!!

Možda seniorska košarka u Smederevu proživljava teške dane, ali zato juniori nagoveštavaju bolje dane. Izabranici Ivana Mijatović su, kada je to malo ko od njih očekivao, posle dve kvalifikacione utakmice obezbedili sebi mogućnost da se nadigravaju sa najboljim juniorskim ekipama u Srbiji.

Juniori KK smederevo su na putu do juniorskog prvenstva Srbije u kvalifikacijama bili bolji od Požarevca, na njihovom terenu, rezultatom 85:83, a onda su u odlučujućoj utakmici bili bolji od favorizovanog Radničkog iz Kragujevca. U utakmici odigranoj na neutralnom terenu u Jagodini, juniori Smedereva pobedili su Radnički iz Kragujevca sa 76:74, posle mnogo bolje igre u poslednjih deset minuta. Posle prvih 20 minuta Kragujevčani su vodili 45:38 (23:18 i 22:20). Posle nerešene treće četvrtine (18:18), delovalo je da će košarkaši Radničkog u Jedinstvenu ligu Srbije za juniore.

Smederevci nisu tako mislili. Poslednjih deset minuta Smederevci su rešili u svoju korist rezultatom 20:11 i tada je slavlje moglo da počne. Do velike pobede juniore Smedereva vodio je Nemanja Nikolić sa 39 poena uz sedam trojki. Zapažen učinak imali su Andrija Milovanović sa 13 i Aleksandar Milutinović sa 10 poena.

SDsport čestita juniorima Smedereva ne velikom uspehu i želi puno uspeha u Juniorskoj ligi Srbije!!!!

More in Featured