KADETI PRVACI REGIONA, JUNIORIMA TITULA IZMAKLA ZA SET – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

KADETI PRVACI REGIONA, JUNIORIMA TITULA IZMAKLA ZA SET

Kadeti OK Smederevo Carina osvojili su kadetsko prvensttvo Podunavsko-raničevskog okruga, po prvi put u istoriji kluba. Treba reći da su kadeti i proišle godine bili prvi i trebalo je da učestvuju na završnom turniru najboljih u državi, ali je to takmičenje, kao i mnoga druga, odložila korona.

U poslednjem kolu pobedili su Veliko Gradište rezultatom 3:2, po setovima 25:18, 20:25, 22:25, 25:23 i 15:12.

Stvarno jedan veliki uspeh za nas i naš klub, pohvalio bih decu na borbenosti i strpljenu u jednoj veoma neizvesnoj utakmici i punoj igranja sa živcima, ali smo uspeli da na kraju izađemo kao pobednici i ispišemo jednu novu istoriju kluba. Čeka nas priprema za završni turnir i da pokušamo najbolje da se plasiramo, a to je naravno prvo mesto. Žao mo je što i sa juniorima nismo to isto uradili. Ovog puta prvo mesto nam je izmaklo za jedan set – kaže trener Petar Petrović.

Kadeti Smederevo Carine su u prva tri kola imali pobedu i dva poraza. Nakon toga vezali su šest uzastopnih pobeda i to je bilo dovoljno za prvo mesto. Jedine poraze smederevske nade pretrpele su od Požarevca i VGSK u prvom krugu takmičenja.

 

 

More in Featured