KRAGUJEVČANKE ISKORISTILE NEISKUSTVO SMEDEREVSKIH KOŠARKAŠICA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

KRAGUJEVČANKE ISKORISTILE NEISKUSTVO SMEDEREVSKIH KOŠARKAŠICA

Košarkašice Smedereva poražene su i treće put u prvenstvu Ženske regionalne lige grupa Jug B. Smederevke su na domaćem terenu poražene od Radničkog 2016 iz Kragujevca sa 71:55, po četvrtinama 14:17, 28:10, 22:15 i 13:9. Samo u prvoj četvrtini su domaće košarkašice pružile jači otpor iskusnijoj i uigranijoj ekipi iz Kragujevca. Upravo je igra u tom periodu igre trebalo da bude primer Smederevkama kako bi trebao da igraju uz, naravno, mnogo bolju i čvršću igru u odbrani.

U drugoj i trećoj četvrtini ekipa Zorana Jakovljevića primila je 50 poena. Međutim, ovi početni porazi ne bi trebalo da brinu one koji su krenuli u “rudarski” posao. Posle toliko godina bila je prava hrabrost započeti jedan ovakav rad – povratak ženske košarke u Smederevu. Njima i devojkama treba pružiti podršku u svakom smislu reči. Dobar rad sa kvalitetnim stručnim kadrom moraće da da rezultat. Potrebno je samo vreme i strpljenje.

Na večerašnjoj utakmici u ekipi Smedereva istakle su se Spasić i Torlaković sa 14 i Pantović sa 11 poena. U narednom kolu košarkašice Smedereva sastaju se sa Paraćinom u Smederevu.

More in Featured