MARTIĆ – “NEMA LAKIH PROTIVNIKA” – Sport u Smederevu
Connect with us

Uncategorized

MARTIĆ – “NEMA LAKIH PROTIVNIKA”

Utakmicama 11. kola završava se prvi deo sezone u Super B ligi Sever – Centar. Smederevske rukometaše očekuje gostovanje u Vrbasu i okršaj sa ekipom koja je u prethodnih 10 kola zabeležila samo 2 pobede uz 8 poraza. Ekipa Nenada Martića je veliki favorit ali je sasvim sigurno da će morati da pruže bolju partiju nego što je to bilo u slučaju sa Moravom u Smederevu. Smederevci će biti oslabljeni neigranjem Aleksandra Martića i  Ukrajinca Ignjatieva.

U Vrbas putujemo bez Martića i Ignjatieva ali sa željom da odigramo kvalitetnije nego u prvoj utakmici protiv “Morave. Nema razloga da bude drugačije. Tamo nas čeka mlada, brza i ekipa željna dokazivanja. Sasvim sigurno, neće biti lako ali smatram da smo iskusnija ekipa koja bi trebalo da upiše novu pobedu. Naglašavam, nema lakih protivnika i utakmica, uvek mora ozbiljno da se pristupi i da sve za pobedu – upozorava Martić.

U ostalim utakmicama ovog kola sastaju se Morava – Jedinstvo, Jugović – Voždovac, Inđija – Mačva, Lavovi – Kolubara i Sivac – Ub. Utakmica Vrbas – Smederevo igra se u subotu od 18 časova.

More in Uncategorized