NA PREMIJERI SA JUGOVIĆEM – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

NA PREMIJERI SA JUGOVIĆEM

Posle duge pauze sutra počinje prvenstvo Super B lige Sever Centar za rukometaše. Žreb je odlučio da se rukometaši Smedereva u prvom kolu sastanu sa Jugovićem iz Kaća. Duel sa starim rivalom iz vremena kada su oba tima igrala u elitnom rangu takmičenja, igra se u subotu 10. oktobra sa početkom u 13 časova u Sportskoj hali u Smederevu. Smederevci su tokom pripremnog perioda igrali utakmice sa Super A ligašima i igra prikazana u tim okršajima daje nadu da na ovogodišnjoj premijeri mogu do bodova.

U goste dolazi ekipa koja je u svoje redove dovela nekoliko iskusnih igrača sa željom da se plasira u elitu srpskog rukometa. Sa druge strane, Smederevci žele da u novoj sezoni zabeleže bolje rezultate nego što je bilo u prošloj koja je prekinuta početkom drugog dela zbog pandemije Kovida.

– Spremni dočekujemo početak prvenstva, to je sigurno. Imali smo probleme sa sitnijim povredama ali je sve sanirano. Jedino Đorđević ima problem sa kolenom ali se nadamo da će već za kolo ili dva biti spreman da pomogne. Sigurno je da nas čeka naporna utakmica protiv ozbiljnog protivnika. “Jugović” je, može se reći, nesrećno ispustio ulazak u ARKUS ligu.  Mi mislimo isključivo o nama, radimo i obećavamo da ćemo se boriti za svaki bod. Atmosfera je odlična i momci su spremni da “ginu” jedan za drugoga, što je svakom treneru jedna od najbitnijih stvari. Znajući da smo spremni, sutra izlazimo mirni na teren željni rukometa i borbe za svaki gol.

U ostalim utakmicama ovog kola sastaju se Ub – Jedinstvo, Kolubara – Sivac, Mačva – Lavovi BP, Voždovac – Inđija i Morava – Vrbas Petrol

More in Featured