NOVE NADE DŽUDISTA CARINE ZAPAŽENE U PANČEVU – Sport u Smederevu
Connect with us

BORILAČKI SPORTOVI

NOVE NADE DŽUDISTA CARINE ZAPAŽENE U PANČEVU

Na 12. po redu Međunarodnom džudo turniru Trofej Pančeva, održanom danas, džudisti Carine osvojili su pet medalja, jedno srebro i četiri bronze.

Srebrna medalja pripala je Aleksandru Markoviću u kategoriji +50 kilograma u konkurenciji starijih poletaraca. Dušan Lalić (50 kg stariji poletarci), Lena Jović (36 kg mlađe pionirke), Milica Radojević (40 kg starije pionirke) i Anđela Radojičić (60 kg starije pionirke) osvojili su bronzane medalje.

 

Zadovoljni smo, jer smo na ovom takmičenju vodili novu generaciju dece, većini dece je ovo bilo prvo takmičenje, i par mladih boraca, prikazali su veliku želju i borbenost na ovom jakom međunarodnom takmičenju (Grčka, Makedonija), i pokazali da ne moramo da brinemo za budućnost kluba! Idućeg vikenda nas očekuje turnir Trofej Beograda, i u subotu i u nedelju, očekujemo veći broj medalja nego ovog vikenda – rekao je trener u Džudo klubu Carina Aleksandar Mišić.

Organizator Trofeja Pančevo bio je Džudo klub Dinamo iz Pančeva, a ljubiteljima ovog sporta predstavilo se više od 400 dečaka iz devojčica iz Srbije, Grčke i Makedonije.

 

More in BORILAČKI SPORTOVI