NOVI PAZAR PREJAK – Sport u Smederevu
Connect with us

FUDBAL

NOVI PAZAR PREJAK

Remi sa Kalčom i Nišu, kada je u poslednjih 18 sekundi ispušten trijumf, došao je na naplatu u utakmici trećeg kola Futsal lige Srbije. Smederevci su protiv odličnog Novog Pazara nastupili sa samo petoricom igrača i sa dvojicom golmana. U takvim okolnostima poraz od 6:3 ne bi trebalo da čudi.

– Zbog povreda i bolesti nismo mogli da računamo na Prvulovića, Filipovića, Rančića, Stepića, Stoiljkovića i Jankovića, a zbog crvenog kartona nismo mogli da računamo na Tajdića. Nadam se da će nam se do narednog kola vratiti Prvulović i Filipović, kao i Tajdić, a očekujem povratak Rančića i Stepića. U takvom sastavu protiv ekipe Srpske očekujem povoljan rezultat – kaže Goran Lazić koji sa klupe predvodi futsalere Smedereva.
Smederevci se nadaju da mogu da vežu nekoliko dobrih rezultata jer se, posle Srpske, na svom terenu sastaju sa Jastrebcem i Vranjem.
Posle tri odigrana kola Smederevci se sa jednim bodom nalaze na devetom mestu. Na tabeli sa po devet bodova prva dve mesta zauzimaju Ekonomac i Jastrebac.

More in FUDBAL