Connect with us

FUDBAL

ODE BOD U BLACE

Futsaleri Smedereva dočekali su u petom kolu Futsal lige Srbije ekipu Jastrebca iz Blaca sa željom da prvom pobedom pobedgnu sa začelja tabele. Delovalo je posle prvog poluvremena da su na pravom putu jer su golovima Tadića i Tajdića rešili prvo poluvreme u svoju korist. Nažalost, u nastavku utakmice gosti su zaigrali mnogo angažovanije i već posle dva minuta uspeli su da prepolove prednost domaćina. Smederevci su se opredelili na odbranu i da iz kontranapada eventualno ugroze gol gostiju. Na njihovu žalost, nekoliko minuta pre kraja utakmice Micić je svojim drugim golom doneo izjednačenje gostima iz Blaca koji su svim silama pokušavali da do kraja utakmice u potpunosti preokrenu rezultat. U svojim nastojanjima nisu uspeli mada treba reći i da su domaći mogli do pobede kada je u poslednjim trenucima utakmice svoj udarac okušao Tajdić.

– Definitivno nismo spremni na potrebnom nivou. Pali smo u drugom poluvremenu, igrači me nisu saslušali, brzo smo gubili loptu i pokušavali da iz kontre nešto uradimo. Umesto da mi držimo loptu i pokušamo da izmorimo rivala mi smo se celo drugo poluvreme koncentrisali na defanzivu. Imali smo nekoliko prilika jedan na jedan ali nismo rešili takve situacije. Mislim da je i suđenje bilo problematično u drugom poluvremenu i naklonjeno gostima jer smo mi na pet minuta do kraja imali već pet prekršaja oni nijedan. Šta je tu je, uzeli smo bod i sada moramo da se pripremimo što bolje da u narednom kolu, kada smo opet domaćini, pobedimo ekipu Vranja – nada se Goran Lazić koji vodi KMF Smederevo u ovoj sezoni.
Posle pet odigranih kola na tabeli vodi ekonomac sa 15 bodova, druga je Nova Pazova sa 12, a sa po deset slede Jastrebac i FON. Smederevo će šesto kolo dočekati na pretposlednjem 11. mestu sa samo dva boda.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FUDBAL