RADINČANKE SA POJAČANJIMA U NOVOJ SEZONI – Sport u Smederevu
Connect with us

RUKOMETNI KLUB MLADI RADNIK

RADINČANKE SA POJAČANJIMA U NOVOJ SEZONI

Rukometašice Mladog radnika iz Radinca već dve nedelje naporno se pripremaju za novu takmičarsku 2019-2020 sezonu. U prethodnoj sezoni zamalo im je izmakla Super B liga, a dugo je tinjala nada da će se ponovo naći u jednoj do grupa Super B lige, ali za sada su i dalje član Prve lige grupa Centar. U želji da se što bolje pripreme za naredno prvenstvo, rukovodstvo kluba odlučilo je da se ekipa pojača. Pored igračica koje su završile prethodni šampionat, nova imena u RK Mladi radnik su Mirjana Obrenović i Mila Tešić.
Doveli smo igračice od kojih mnogo očekujemo u narednoj sezoni. Mirjana Obrenović je izraziti bek šuter i pokriva pozicije levog i srednjeg beka. Prošle sezone bila jedan od najboljih strelaca Prve lige Centar i svog kluba u Valjevu. Dobro igra i u u odbrani. Drugo pojačanje je Mila Tešić.
Ova dvadesetogodišnjakinja podjednako dobro se snalazi pivota i desnog krila. Izuzetno talentovana i perspektivna igračica. Očekujemo da u našem klubu još napreduje. Kompletne priprem odradićemo u Smederevu, a za sada je izvesno da ćemo se pojaviti na Trofeju Smedereva i u Debeljači povodom obeležavanja 40-godišnjice lokalnog kluba – najavljuje sportski direktor kluba Živomir Nikolić.
Iako se pripremaju za nastup u Prvoj ligi Srbije grupa Centar, u RK Mladi radnik i dalje se nadaju da mogu do Super B lige. U narednih desetak dana i ta dilema bi trebalo da bude razrešena.

More in RUKOMETNI KLUB MLADI RADNIK