Connect with us

ODBOJKA

RODA NEJAKA PROTIV SMEDEREVA

Smederevski odbojkaši su bez većih problema obezbedili nastavak takmičenja u Kupu Srbije. Smederevci su sa pola gasa i pola tima, savladali ekipu Rode iz Beograda rezultatom 3:0. Ekipa Dušana Kalinića dozvolila je gostima da u tri seta osvoje samo 36 poena (10, 16 i 10). Razlika u kvalitetu omogućila je treneru smederevskih odbojkaša da tokom cele utakmice pruži priliku mladim igračima od kojih se očekuje da u godinama koje dolaze odmene iskusne prvotimce.
– Očekivana pobeda i sve osim 3:0 bilo bi iznenađenje. Nismo igrali kompletni. Nije igrao Jevtić, Plavšića još nismo registrovali, a kapiten Petrović još nije zalečio povredu ramena. Priliku su dobili mlađi igrači i mislim da su iskoristili ukazanu šansu. U polufinalu Kupa Srbije za naš region igraćemo ili protiv Mladenovca ili VGSK. Naravno, pre toga oni, kao i mi, moraju da preskoče svoje prepreke u prvom kolu Kupa – kaže Dušan Kalinić.
Smederevce, pre nastavka takmičenja u Kupu, sledeće subote, u sredu očekuje još jedna kontrolna utakmica sa ekipom Vršca. Kalinić se nada da će se ekipa uskoro kompletirati i da će ekipa spremno dočekati početak prvenstva Prve lige Srbije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ODBOJKA