RUKOMET U SD – POSLE 6 MESECI – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

RUKOMET U SD – POSLE 6 MESECI

Rukometaši Smedereva pobedili su u kontrolnoj utakmici, u okviru priprema za početak Super b lige Sever-centar ekipu Vođdovca iz Beograda sa 36:31 (20:15). Najefikasniji u ekipi Smedereva bili su Marjanović sa 7, Jokić i Petrović sa po 5 i Tomov sa 4 pogotka. Za Smederevce su igrali još i Bugarinović i Radojković, nekadašnji igrači Smedereva. Još je nepoznato da li će Bugarinović ostati u Smederevu jer je njemu i dalje prva opcija inostranstvo.

Trener smederevskih rukometaša zadovoljan je trenutnom formom i prikazanom igrom svih igača kojima je pružio priliku.

– Utakmica je bila dobra. Naravno, svi željni dokazivanja, igrali smo u Smederevu prvi put posle skoro 6 meseci. Cilj ispunjen skoro u potpunosti, dosta trčanja i nekih osnovnih stvari. Protivnik dobro poznat i pravi sparing partner u ovom trenutku. Raduje zalaganje, dobro je što su svi igrači dobili priliku. I tu ćemo stati sa “ocenjivanjem”, ostaćemo čvrsto na zemlji i nastavljamo sa još jačim radom. Eventualnim ostankom Bugarinovića i dolaskom Petrovića, uz sve ostale “starosedeoce”, imaćemo ekipu za respekt. Neka zdravlje služi i biće sve kako valja.
Smederevo je bilo oslabljeno neigranjem Aleksandra Martića i Dušana Stojkovića.
Naredna provera biće sa Voždovcem u Beogradu i verovatno sa Rudarom iz Kostolca a, a nije isključeno da učenici Nenada Martića odmere snage sa Super A ligašem Dinamom iz Pančeva.

 

More in Featured