RUKOMETAŠI SRBIJE U SMEDEREVU SA TUNISOM – Sport u Smederevu
Connect with us

RUKOMET

RUKOMETAŠI SRBIJE U SMEDEREVU SA TUNISOM

Posle kik boks spektakla, Smederevo će 30. decembra biti u znaku rukometa. Rukometna reprezentacija Srbije će, u okviru priprema za Svetsko prvenstvo, u našem gradu ugostiti selekciju Tunisa. Biće ovo drugi okršaj ovih selekcija u Dvorani Smederevo. Pre nešto više od šest godina, 17. jula 2012. naša reprezentacija je u generalnoj probi pred odlazak na OI 2012. godine ugostila i pobedila tunis sa 30:29.

Poslednju utakmicu u 2018. godini naša reprezentacija igraće u subotu 30. decembra, a dan ranije isti rivali odigraće utakmicu zatvorenu za javnost.

Iz Rukometnog saveza Srbije pozivaju sve ljubitelje rukometa da u što većem broju dođu u Dvoranu Smederevo.

Tehnički organizator utakmice je Rukometni klub Smederevo. Nenad Martić predsednik kluba kaže da će do subote sve biti spremno za veliki sportski događaj.

–           Umesto naše, sada već tradicionalne, proslave za kraj godine, imamo priliku da godinu završimo na još lepši način…potrudili smo  se da napravimo pravi rukometni spektakl u našem gradu. Videvši šta radimo prilikom organizacije “Trofeja”, ljudi iz Rukometnog saveza Srbije su nas kontaktirali i predočili želju da se utakmica odigra u Smederevu, sa nadom da ćemo biti odlični organizatori, kao kada je turnir u pitanju. Odlična prilika za promociju našeg grada i kluba a ujedno i lep kraj jedne prilično uspešne godine, pogotovo kada se ima na umu da će sve uživo prenositi RTS. Rešili smo da sugrađanima besplatno “poklonimo reprezentaciju” pred Novu godinu pa otuda i “pozivnice” a ne karte za utakmicu i zato ih pozivamo da dođu u što većem broju i reprezentaciju ispratimo na Svetsko prvenstvo kako dolikuje – kaže za SDsport Nenad Martić.

Utakmica Srbija-Tunis igra se u subotu 30. decembra sa početkom u 18 časova.

More in RUKOMET