SMEDEREVCI U FINALU – Sport u Smederevu
Connect with us

Uncategorized

SMEDEREVCI U FINALU

Omladinci KMF Smederevo igraće u finalu Omladinske lige Srbije. Učenici Dragana Đorđevića su i u revanšu bili bolji od Foruma rezultatom 6:4. Podsetimo se, na utakmici u Smederevu, domaći su slavili pobedu rezultatom 7:5. Smederevci nisu otišli u Vršac da se brane. Želeli su da pobedom dokažu da im je mesto u finalu i to su na kraju dokazali.

Domaćin je bolje otvorio utakmicu i već u 5. minutu poveo preko Vlahovića. Marjanović je izjednačio u 15. miniutu, a novu radost domaćinu donosi Ćirka u 22. minutu. Novo izjednačenje donosi Pavlović u 25. minutu, a onda u 26. minutu dva gola sa jedne i druge strane. Strelci su bili Janković i Marjanović. Smederevci dolaze u vođstvo trećim golom Marjanović u 28. minutu. Paunović u 32. donosi dva gola prednosti Smederevcima, a u istom minutu Bobić daje gol nade za Vrščane. Tačku na stavio je Živanović u 38. minutu za konačnih 6:4 i veliku radost igrača, Stručnog štaba i malobrojne delegacije Smederevaca.

KMF Smederevo u finalu čeka pobednika iz meča Kalča iz Niša i Paleža iz Obrenovca koji tek treba da odigraju svoj dvomeč.

More in Uncategorized